SA. Reporters musicals. Cultura i músiques del món (situació d'aprenentatge)

€10
0 ratings

Aquesta unitat didàctica està dissenyada com a continuació del treball que es duu a terme a música i dansa des de Cicle Inicial en relació al treball de la cultura catalana. Es pretén que els alumnes, assolits els objectius plantejats per al coneixement de la cultura del nostre país, comencin a analitzar i crear ponts des del coneixement artístic tradicional i popular entre la nostra cultura i les d’altres tradicions i cultures.

 

A l’àrea d’educació musical, es realitza aquesta proposta basada en l’exploració, la recerca, l’audició, la dansa, la instrumentació i la cançó com a elements essencials que han commogut al llarg de la història i han sigut reflex de la cultura en els diferents pobles.

Aquesta proposta pretén donar a conèixer petites pinzellades dels principals elements culturals de les regions que es proposen, per tal de reflectir la realitat cultural que tenim en la nostra societat focalitzant la mirada en les representacions artístiques que tenen elements musicals i centrant-nos, principalment, en les identitats culturals de l’alumnat de l’escola.

 

Promoure la tolerància, el coneixement i acceptació de la diferència cultural, i l’enriquiment de la cultura pròpia, és un dels objectius transversals d’aquesta unitat.

I want this!
Length
29 pages
Copy product URL
€10

SA. Reporters musicals. Cultura i músiques del món (situació d'aprenentatge)

0 ratings
I want this!